Word een pilates expert, start nu voor €525,-

✔︎ Start direct via e-learing
✔︎ Theorie + praktijk via “Blended learning”
✔︎ Theorie online en praktijk 4 dagen op locatie
✔︎ Snoeck Pilates Essentials diploma
✔︎ Opleidingskosten aftrekbaar, belastingvoordeel

Snoeck Pilates Essentials voor al je instructeursvaardigheden

De pilatesopleiding van Snoeck is een grotendeels praktijk gerichte opleiding waarin je leert een goede, veilige, inspirerende basisles te geven. Tijdens de Snoeck Pilates Essentials volg je ter ondersteuning e-learning met theorie en voorbeelden. Dit is een intensieve en doeltreffende opleiding voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Er wordt van je verwacht dat je “thuis” oefent, maar ook met andere deelnemers van de opleiding

Het programma bestaat uit, naast het volgen van de online theoriemodule ook uit het uitwerken van een observatielessen en een praktijkexamen. Je kunt direct met deze opleiding starten en kiest een praktijk startdatum uit de kalender.

Je volgt 4 intensieve praktijkdagen met je persoonlijke Snoeck expert. Hij/zij beoordeelt je observatieopdrachten welke je uitwerkt tijdens een stage en bereid je voor op je examen, het verzorgen van een veilige, leuke, goed opgebouwde pilatesles voor 4 deelenemers.

Je ontvangt van Snoeck:

• 15 basis basisoefeningen
• Techniektraining, lesopbouw en lesgeven.
• Toegang tot de e-learning
• Het praktijkexamen

Geen evenementen nu op de lijst

Iedereen die Pilatesles wil geven en meer lichaamsbewustzijn zoekt. Je hebt enige ervaring. Je hebt tenminste 10 lessen gevolgd bij een sport- of pilatescentrum.

Op verantwoorde wijze Pilates lessen kunnen verzorgen bij een sport of gezondheidscentrum.

Er wordt geen theoretische kennis getoetst bij de Snoeck Pilates Essentials. Voor diegene die meer theoretische kennis willen verwijzen we graag door naar het Professionals programma of de e-learning Snoeck Anatomie en Fysiologie

De basisopleiding duurt 5 dagen exclusief examen. Binnen 3 maanden na afloop van de opleiding is het examen. Cursisten dienen, vóór aanvang van de opleiding, minimaal 10 Pilates lessen gevolgd te hebben. Na de opleidingsperiode van vijf lessen en het examen sta je er niet alleen voor. Ook dan kun je nog steeds met al je vragen bij ons terecht.

De kosten voor deze opleiding bedragen €595,-. Dit is all inclusive.

Beoordelingen

Praktijk startdata en Examendagen

Geen evenementen nu op de lijst

© Snoeck b.v. 2018
X