Snoeck Fitness Professional (Fit!vak B)

Snoeck Fitness Professional (Fit!vak B)

● Personal Training
● Fit!vak Fitnesstrainer B
● Rijkserkend
● Persoonlijke begeleiding ( 1 op 1)
● Binnenkort ook via e-learning

418 STUDENTS ENROLLED

Start direct met de Snoeck Fitness Professional (Fitnesstrainer B van Fit!vak)  en ga je individueel aan de slag met de docent. Bij inschrijving nemen wij direct contact met je op om de planning, coaching en voortgang van je opleiding vast te leggen in een startdocument.

Als onderwerp van je studie kies je een sport specifiek doel. Bijvoorbeeld een kogelstoter die over een jaar op een groot toernooi wil winnen. Ontleed hiervoor de totale beweging, van aanzet tot afzet. Beschrijf de beginsituatie, de doelstelling, test de verschillende eigenschappen op bijvoorbeeld souplesse, snelheid, kracht. Maak een gedetailleerde planning rekening houdend met het wedstrijdschema en test tussentijds de voortgang en stuur bij waar nodig.

– Cursusoek fitnesstrainer B

– Rijkserkend theorie examen

– Rijkserkend praktijkexamen Fit!vak

Je kunt te allen tijde beginnen met je opleiding. Na inschrijving neemt de docent contact met je op om de opleidingsagenda te bespreken. De begeleiding is individueel. 1 op1.

Gemiddeld 6 maanden. 50 uur voor de theorie, 50 uur voor het uitwerken van je stageopdrachten en 20 uur stage. In overleg met je docent bepaal je de voortgangsagenda en de examendatum

Snoeck Fitness Professional is het Rijkserkend Fitvak Fitnesstrainer b diploma tot Personal trainer. Dit is op MBO niveau 4.

– Het leiding- en voorlichting kunnen geven aan gevorderde sporters. 
- Het kunnen plannen, uitvoeren en evalueren van een training met als kernactiviteit fitness. 
- Het kunnen geven van een juiste leefstijlbegeleiding als personal trainer.

1. De moderne fitnessprofessional

2. Gedragsverandering

3.Testen en meten

4. Gastheerschap

5. Personal branding

6. Fysiologie

7. Anatomie

8.Trainingsleer

9.Voeding en bewegen

10 diabetes type 2, Niet aangeboren hersenletsel en Obesitas

Maak een scriptie met als onderwerp een sportspecifiek doel. Dit kan bijvoorbeeld een volleyballer die voor de olympische spelen zijn sprongkracht tijdens het blokken aan het net wil vergroten. Werk dit uit in een macro en micro planning, rekening houdend met wedstrijdseizoen, testen en meten. De scriptie zal je verdedigen tijdens een interview met je examninator.

De kosten voor het Snoeck Fitness Professional programma zijn €995,-. Dit is all inclusieve. Dus inclusief alle examens.

Cursusoverzicht

No curriculum found !

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

© Snoeck b.v. 2018
X