Pilates Masterclass: 2 Essentials Opfrisdagen

Pilates Masterclass: 2 Essentials Opfrisdagen

Twee terugkomdagen voor degene die hun Pilates Essentials skills willen opfrissen en uitdiepen.

1 STUDENTS ENROLLED

Deze opleiding is een tweedaagse opfrisser voor deelnemers van de basisopleiding Snoeck Pilates Essentials.
Weet je nog toen je voor het eerst aan de Essentials deelnam? Zo groen. Je bewustzijn is inmiddels gegroeid waardoor je de opfris herhalingsopleiding anders instapt en opnieuw nieuwe dingen hoort en leert.

Kijk bij de Essentials wanneer een nieuwe opleiding start en doe mee.

Je ontvangt van Snoeck Health:
• 15 authentieke basisoefeningen tot in detail uitgelegd.
• Techniektraining met de focus op een gedetailleerde uitvoering zodat je elke oefening in je eigen lichaam voelt en nog beter begrijpt.
• Toegang tot de e-learning om het thuis te herhalen.
• Toegang tot de praktijklessen.

Geen evenementen nu op de lijst

Iedereen die meer lichaamsbewustzijn en fysieke efficiëntie door middel van de pilates methode zoekt. Of je nu een staand of zittend beroep hebt, sporter of denker bent, als therapeut of trainer werkzaam bent, (ademhalings)klachten / blessures of vitaal bent: je krijgt via deze vijf lesdagen inzicht in de werkwijze van het lichaam. Over het lijf in het algemeen maar ook over je eigen.
Met de mogelijkheid om Essentials deel 2 (didactiek) te volgen om als instructeur pilates les te geven.  

Meer lichaamsinzicht waardoor je handvatten hebt voor een juiste lichaamshouding. Het kunnen toepassen van 15 correcte uitgevoerde basisoefeningen kan je eerste stap zijn om pilates instructeur te worden. Ter ondersteuning kun je de e-learning met theorie en voorbeelden volgen.

In de opleiding wordt theorie en praktijk gecombineerd. Voor diegene die meer theoretische kennis willen verwijzen we graag door naar de opleiding Snoeck Anatomie en Fysiologie. Voor docentvaardigheden kun je Essentials 2 (didactiek) volgen.

Deze opfrisdag duurt 1 dag. De basisopleiding duurt vijf dagen. Om deel te nemen aan de opleiding adviseren wij enige ervaring in de vorm van tenminste 5 (mat)lessen bij bijvoorbeeld een yoga- of pilatesstudio. Er zal geen examen worden afgenomen en bij 100% aanwezigheid ontvang je een certificaat van deelname. Wanneer je de opleiding Essentials 2 (didactiek), het leren lesgeven, wilt volgen dien je sowieso alle lessen te volgen.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 125,00.

Cursusoverzicht

Praktijk op locatie
© Snoeck b.v. 2018
X