Snoeck Health Academy

Al in de jaren ’50 stonden 200.000 enthousiaste gymnasten ’s ochtends op met de klanken van Arie Snoek op de radio. Het radioprogramma ochtendgymnastiek bracht mensen in beweging. De slaap werd uit de ogen gewreven en de bloedsomloop op gang gebracht. Toen vond activiteit met name plaats door de radio aan te zetten. Tegenwoordig is dit doorontwikkeld richting het online sportplatform. Een opleidingsinstituut voor iedereen die op zoek is naar een opleiding tot professioneel sportinstructeur of fitnessinstructeur op hoog niveau.

Doelgroep

Snoeck is de opleider voor iedereen die graag als sport- en/of fitnessinstructeur aan de slag wil. Misschien wel naast je ‘gewone’ werk of studie, of als volledige baan. Want wat is er leuker dan van je hobby je werk maken?

Onze opleidingen zijn zeer volledig en na afronding ben je uitstekend in staat om goede en leuke (groeps-)lessen te geven. Snoeck Health Academy verzorgt beroepsopleidingen die je klaarstomen voor een functie in de sport- en recreatiebranche.

Je wordt opgeleid tot professioneel instructeur en je ontvangt een diploma waarmee je bij ieder sport- en wellnessbedrijf in binnen en buitenland, in loondienst of als zelfstandige, mensen op positieve wijze in beweging kan brengen. Naast deze basisvaardigheden kan je bij Snoeck Health Academy ook aanvullende opleidingsmodules en workshops volgen.

NL Actief erkende opleidingen

Snoeck Health Academy is aangesloten bij NL Actief ( voorheen Fit!Vak), de brancheorganisatie voor alle sport en wellnessbedrijven in Nederland. Samen streven wij naar een professionalisering van de branche, en helpen mee aan het creëren van een goed ondernemersklimaat. NL Actief is het kwaliteitskeurmerk voor producten en diensten in onze sector.

Online sportplatform

Snoeck Health Academy is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in sport en voeding. Naast het opleidingsgedeelte heeft Snoeck ook een online sportplatform. Fit worden hoeft niet langer in een sportschool maar kan in het gemak van je eigen huis. Bekijk één van de vele video’s van onze Snoeck Experts. De experts zijn allen hoog opgeleid in de Snoeck Health Academy en delen hun kennis via video-instructie.

© Snoeck b.v. 2018
X